INFORMATION OM OMPLACERINGSLISTAN
 

Omplaceringarna behöver inte uppfylla några minimikrav mer än att den är registrerad och ägaren behöver inte vara medlem.
Omplaceringslistan är till för att ge hunden en ny chans till ett nytt hem!

Maila uppgifterna till  webmaster@dobermannklubben.se om hunden, dvs namn, födelsedatum, regnr, och en beskrivande text. Bifoga gärna en också bild.

Omplaceringarna ligger på listan i 3 månader (räknat från datumet som står ovanför hundens namn). Sedan plockas de automatiskt bort om ägaren inte hör av sig till webmaster@dobermannklubben.se och förlänger tiden. Detta gör vi för att bibehålla listan så aktuell som möjligt.

Vill du söka information om hundarna som ligger på listan? Gå in på Svenska Kennelklubbens Hunddata.

Lycka till med din omplacering


2018-01-24

 

Dobermundes Nobody Like Me

Född: 2014-03-15, regnr: SE22411/2014

"Nubbe" är grundtränad. Utställd som unghund med bra resultat.

Kräver en erfaren förare och mycket plats. Ej lägenhet eller ensamstående.

Omplaceras pga nytt jobb.

För mer info:

Jeanette Westman, nettan.smaland81@outlook.com

 

*******************************************************'

2018-01-07

 

Briskas Karat

 

SE 37184/2016, född: 2016-06-13

 

 

Briskas Karat söker nytt hem!

"Kakan" som denna fina bruna hane kallas till vardags är i dagsläget 18 månader och är grundtränad i lydnad, sök och skydd, utställd med bra kritik som valp, Kakan har en härlig brun färg, är en liten hane, ca 30 kg och är en glad pajas med mycket energi och stor aptit på livet!
Jag arbetar dock som hundförare och då jag fick ta bort förra tjänstehunden i förtid p g a trasig rygg har jag nu tidspress att få in en ny färdig tjänstehund för jobbets skull, en roll jag är säker på att Kakan kan uppfylla i framtiden då han är väldigt miljöstark samt har bra näsa och arbetsmotor, men han är ännu inte mogen för uppgiften..

Social och trevlig med allt och alla, en glad kille med massor av energi, han kräver ett hem med mycket kärlek, erfarenhet av rasen är ett krav och någon med tränings/tävlingsambition då han inte kommer vara nöjd med enbart promenader..
 
Kakan är en härlig hund som charmar de flesta han möter och jag är mån om att hitta RÄTT hem och har därmed inte bråttom att bli av med honom på så vis!

Briskas Karat är registrerad i SKK, SE 37184/2016.
Innehar stamtavla, fullt vaccinerad samt innehar pass och är även rabiesvaccinerad.

Kakan har måttlig PPM vilket innebär att att han inte ska användas i avel, i övrigt finns inga som helst hinder eller restriktioner, han är en frisk och glad hund!

Detta gör också att jag inte kräver mer än valppris för honom, 14,000 kronor.

Tror du att du har ett livslångt aktivt hem att erbjuda Kakan är du välkommen att höra av dig: eva_glimmerdahl@hotmail.com

 

 

 

*********************************************************'

2018-04-04

 

Grumium Fireball  "Neo"

Födelsedatum: 2014-10-23, Reg.nr: SE58056/2014

 

Det här är Neo, han är lite mer än 3 år och kastrerad. Neo är såå mysig och härlig. Vi har haft honom sedan han var valp. Redan då märkte vi att det här inte kommer att bli lätt. Men vi kände ändå att man måste ge honom och oss en ärlig chans. Tyvärr har vi efter flera om och men kommit fram till att han skulle passa mycket bättre med någon annan. Någon som är van vid stora hundar, gärna van vid bruksraser. Som bor med inhägnad tomt där han kan få springa. Vi har sedan en tid tillbaka använt munkorg på Neo då han varit lite opålitlig på grund av vår och sin egen osäkerhet.

Kan bo med katt: Nja, vi har katt men..
Kan bo med hund: Ja, tikar
Kan bo med barn: Nej

Vid intresse och mer information kontakta

Sofia Hellgren

sofia.hellman@hotmail.se

Tel: 0739270339

 

******************************************************************************************