Ordförande

Thord Byström

E-post: ordforande@dobermannklubben.se
 

 

 

 

 

 

Vice ordförande

Camilla Rönnqvist
Sjöhaga 1
151 39 Södertälje
Tel: 076-7728500
E-post: vice_ordforande@dobermannklubben.se

 

Jag arbetar till vardags på AstraZeneca men driver även Sjöhaga Hundcenter. I vår flock bor det för tillfället en dobermann och en beagle, och vi bedriver liten uppfödning med prefixet Diragos. Jag tävlar själv IPO och ställer ut mina hundar. Auktoriserad exteriörbeskrivare och IPO-domare. Arbetat i SDK på olika poster sedan 2005

 

 

Sekreterare

Eleonor Sjögren

Nöttesta 35
151 96 Enhörna
0705181793


E-post: sekreterare@dobermannklubben.se
 

 

Jag heter Eleonor och bor med min sambo samt vår dotter i Enhörna
Jag jobbar sedan 13 år som narkossköterska på ett smådjurssjukhus i Stockholm. Tävlar själv inom IPO med två egna hundar på elit nivå och haft rasen sedan år 2000

Vi föder upp Dobermann i liten skala sedan 2014 under namnet Dobforsport. Har tidigare suttit som sekreterare i Schäferhundsklubben samt Södertälje Brukshundklubb

 

Kassör


Satu Kettunen

Tel: 0700 92 82 16
E-post:
kassor@dobermannklubben.se

adobex.adobex@gmail.com

Jag har haft dobermann sedan -94, och sedan 2000 småskalig dobermannuppfödning med kennelnamnet Adobex.
En Finsk som tidigare bott i Schweitz, Belgien och Frankrike, och tränat/tävlat i de flesta bruksgrenarna och Mondioring; dock har det de senaste åren varit mest fokus på Ipoträning och tävling.

Numera egen företagare som driver "Norra Stockholm Katt och Hund" Hotell i Vallentuna tillsammans med min man Olof. I vår flock finns också dottern Lumina, tiken Adobex Galaxy 6 år och hennes busiga valp Hozira.
Är kassör och aktiv även i dobermannklubben Stockholm LO för fjärde året nu.

Ledamot

Maria Drangel
Säldekärr 1
590 78 Vreta Kloster
Tel: 0766 110711
E-post:
ledamot@dobermannklubben.se

Jag bor i Stjärnorp, som ligger på landet ett par mil norr om Linköping. Där bor jag tillsammans med min man Claes och våra två barn Alexander 9 år och Amanda som blir 7 år. Vi har numera bara en dobbisi hushållet, Izak 6 år. Till vardags jobbar jag som IT-konsult främst inom mjukvarutest och test/projektledning. Det är svårt att få tiden att räcka till för hundträning men förhoppningsvis blir det bättre.

Jag har nu suttit ganska många år i SDK styrelse och har bland annat hand om medlemsfrågor, det är kul, man får kontakt med både gamla, nya och blivande medlemmar. Jag är aktiv i Östra LO och har suttit som kassör i en massa år. Jag är utbildad mentalfigurant (A).

Suppleant (1)

Ingela Jakobsson
Längdhoppsvägen 8
137 54 Tungelsta

E-post: suppleant1@dobermannklubben.se

ingela@rockaluz.se
 

 

Ingela och bor i Tungelsta ca 2,5 mil söder om Stockholm. Familjen består av min man Ronnie och våra barn Therese och Emil.
Jobbar på ett äldreboende som aktivitets ansvarig där jag har med mig mina små hundar,samt driver ett åkeri med min man.

Har idag en Dobermann som jag tävlar aktivt inom IPO, är även uppfödare på rasen Pomeranian.
Har varit aktiv i styrelsen sedan år 2010

Suppleant (2)

Madelene Dahlgren

E-post: suppleant2@dobermannklubben.se
 

 

Jag heter Madelene och har haft Dobermann sedan 1998. Tävlat aktivt i Lydnad, Bruks och på senare år IPO på Elit nivå. Utbildad instruktör, tävlingsledare och provledare för IPO/BSL. Varit aktiv inom SDK sedan ca 15 år inom olika områden, framförallt inom avel & hälsa. Driver liten uppfödning under prefixet Dobvoyage.

 

Suppleant (3)


Malin Johansson
Skogsbrynet 3
711 34 Lindesberg
Tel: 0581-155 01
E-post:
suppleant3@dobermannklubben.se

Malin heter jag och bor i småstaden Lindesberg strax norr om Örebro, naturligtvis har jag en dobbis med namnet Dobvoyage Ilyas kallad Brego som nu har blivit 1,5 år. Det har även flyttat in en chines crested dog som precis fyllt ett år och går under tilltalsnamnet Kansas. Brego fick flytta in till mig eller oss i december 2012, vi har kommit gång och tränar så mycket man bara hinner, tyvärr har ju dagarna bara 24h.

Jag jobbar som konsult/projektledare på ICA Sverige AB och har två barn Kajsa 5,5 år och Ida snart 9 år samt en sambo Fredrik.

Inom hundvärlden är jag aktiv i Lindesbergs Brukshundklubb där jag är Utställningsansvarig samt jobbar aktivt i RAS utskottet och Tävlingsutskottet.
Är utbildad SBK instruktör , MH/MT testledare  & tävlingsledare. Man är väl lite crazy som lägger så mycket tid på detta men jag är en person som är väldigt idiell och
tycker att det är otroligt kul.